HOME        SUGGESTIES     VRAGEN EN ANTWOORDEN       OVER JENAAM.NL
English
DIENSTEN
F.A.Q.
WHOIS
CONTACTEER ONS

 
 OOK NATUURLIJKE PERSONEN KUNNEN EEN DOMEINNAAM ONDER .NL REGISTREREN 

 

 Tuonome.nlģ
 "We have a name 
   for domain names!"

      FAQ JENAAM.NL  (Vragen + Antwoorden)
- Ik heb mijn domeinnaam geregistreerd, wat kan ik er nu mee doen?  

Nadat je je domeinnaam .NL geregistreerd hebt, kan je je eigen web site creŽren.  Daarvoor heb je u ruimte nodig op het Internet. Een aanvraag kan je doen bij elke Internet Service Provider. Dan kan je ook je gepersonaliseerde e-mail adres creŽren, bijvoorbeeld  jij@jenaam.nl.  Het voordeel van het registreren van jouw domeinnaam is dat de domeinnaam van jou is en dat blijft zo gedurende een periode van 12 maanden.  Jouw domeinnaam is uniek en niemand anders mag hem gebruiken.  

Wanneer je je domeinnaam registreert bij Jenaam.nl, werd standaard onze DNS (Domain Name Server) opgegeven.  Je kan echter je eigen DNS vermelden op het on-line registratie formulier. In de prijs van 25 Euro is 1 gratis DNS-wijziging inbegrepen. Voor alle daarop volgende DNS-wijzigingen is er een prijs van 3 Euro.  

Een andere gratis dienst die wij aanbieden is het koppelen van je domeinnaam aan jouw IP nummer (Internet Protocol Nummer).  Een IP-adres is gewoon een numeriek adres aan de hand waarvan  hosts, computers en routers elkaar kunnen vinden op het Internet.  Deze combinatie is uniek, er bestaan geen 2 computers met hetzelfde IP-adres.   

  << Keer terug naar Faq
   
Registreer jouw domeinnaam NU!
WWW. 
Verifieer of jouw domeinnaam nog vrij is 

Copyright © 2000 - 2001 Tuonome.nl BV
TUONOMEGROUP, registratie van domeinnamen onder het ccTLD .nl  Geregistreerd agent van SIDN en lid van CORE voor .com .net .org